divendres, 22 de maig del 2009

TERCER CURSET D'INICIACIÓ

Després de l'èxit del 2on curset, i degut a les moltes peticions de participar en propers cursos, hem decidit convocar el tercer curset d'iniciació a l'esgrima per al mes de setembre.

Aquest curset va destinat tant a infants com a adults. Els infants poden participar a partir dels 6 anys. Hem avançat la data d'inici del curs de l'octubre al setembre per tal de coincidir amb l'inici del curs escolar. Volem així potenciar la creació d'un grup de nens i nenes al club (ells seran el futur del SAO!).

Pel que fa al grup d'adults, us recordem que l'esgrima és un esport que es pot practicar a qualsevol edat, tant homes com dones, i que resulta molt divertit (i un pèl adictiu un cop li agafes el gustet -oi, Erik?-)

Per als qui desitgeu participar-hi, us informem que la durada del curset serà de dos mesos (setembre i octubre del 2009), que no cal dur cap tipus de material (només venir amb calçat i roba esportiva de pantaló llarg), i que el preu és de 60€ pels dos mesos (a abonar el primer dia del curs).

Les classes es fan al pavelló de Sant Dalmai (municipi de Vilobí d'Onyar, Salitja i Sant Dalmai), al costat de la carretera Girona-Santa Coloma de Farners, al peu del volcà de La Crosa, els dissabtes al matí.

Les places són limitades a 16 persones cada grup (infantil i adults).

Podeu contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu electrònic sala.armes.onyar@gmail.com, o bé al telèfon 656.426.737 (Carles)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada