diumenge, 26 de juliol del 2009

VACANCES I FEDERACIÓ

Recordem als socis i socies que, en principi, no hi haurà activitat al SAO durant el mes d'agost. Això no vol dir que, si ens posem d'acord per tirar un dia, no ho poguem fer.

Quan reprenem l'activitat al mes de setembre, ens trobarem amb un nou curs d'iniciació per adults, un grup infantil que farà esgrima durant tot el curs escolar, i potser un curs de segon nivell per als ja iniciats.

És possible també que participem a la festa local de Vilobí d'Onyar amb alguna activitat d'esgrima (està per confirmar).

El que sí és segur és que el setembre és el mes en el que ja ens podem donar d'alta a la Federació Catalana d'Esgrima (FCE) per a la temporada 2009-2010. Ja us informarem dels preus. Estar federat és imprescindible per poder participar en qualsevol competició de Lliga Catalana, alhora que dóna cobertura d'assegurança. També és imprescindible per si un dia us trobeu amb un control dels Mossos a la carretera, us fan obrir el maleter i se'l troben ple d'espases. Sense el carnet ja heu begut oli!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada