dilluns, 5 d’octubre del 2009

ESGRIMA AL PLA DE L'ESTANY




El diumenge, 4 d'octubre, el SAO va ser convidat a participar a la Festa de l'Inici de l'Esport a l'Escola 2009, que va organitzar el Consell Esportiu del PLa de l'Estany, al Pavelló de la Draga de Banyoles.

En primer lloc, vam participar a les activitats amb nois i noies de 5è i 6è. Gràcies al material cedit per la Federació Catalana d'Esgrima (FCE), vam poder fer unes pràctiques amb spadetos (florets de plàstic) i caretes. L'acollida entre els alumnes de Cicle Superior de Primària va ser molt bona, tot i la brevetat de les sessions (25 minuts).

El Consell Esportiu cada any convida a una entitat esportiva d'algun esport que no tingui presència a la comarca a fer una exhibició. Enguany, el SAO va ser convidat a fer una demostració d'esgrima davant d'un ampli públic que omplia el pavelló. L'exhibició va consistir en dos assalts (Erik-Carles i Fèlix-Erik), comentats pels àrbitres (Fèlix i Carles). En Pasqual es va encarregar de fer les fotografies.

Tots en vam sortir molt contents i convençuts que l'experiència va resultar molt positiva.

El SAO ha iniciat contactes també amb el Consell Esportiu de La Selva a fi de promocionar l'esgrima a les escoles de la nostra comarca.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada