divendres, 22 d’octubre del 2010

ÈXIT DELS MÀSTERS



A continuació, reproduïm l'article aparegut a diversos mitjans:

El passat dissabte 16 d'octubre es varen celebrar els Màsters de Catalunya de Floret Masculí i Floret Femení al centre comercial Espai Gironès de Salt.
La competició forma part del calendari de la Federació Catalana d'Esgrima (FCE), que ha cedit l'organització de l'esdeveniment al Club d'Esgrima Sala d'Armes de l'Onyar (SAO), l'únic club amb llicència federativa de la demarcació de Girona.
Els Màsters d'esgrima de Catalunya són competicions entre els vuit millors tiradors i tiradores de cada modalitat (espasa, floret i sabre), i tenen com a objectiu apropar aquest esport minoritari al públic general. Per aquest motiu es fan en llocs amb gran afluència de gent.
"La FCE ens ha cedit l'organització d'aquests màsters per tal de donar a conèixer el nostre esport en terres gironines. El fet que siguem l'únic club federat a Girona ha fet que volguessin donar un impuls al nostre projecte mitjançant aquesta competició," afirma en Carles Fité, President del SAO. "Nosaltres volem que l'esgrima es conegui i practiqui a Girona i, per això, hem agafat el domini esgrimagirona.cat per qui vulgui informació sobre aquest fascinant món," afirma Fité.
Els guanyadors d'aquesta edició han estat na Oxana Cojocaru en floret femení, i en Ton Santos en floret masculí, ambdós socis de la Sala d'Armes de Montjuïc (SAM), de Barcelona. Al llarg de la jornada, membres del SAO van fer demostracions d'assalts d'espasa i activitats gratuïtes per a infants i adults.
Altres accions que porta el terme el SAO per apropar l'esgrima a la gent són els cursos d'iniciació d'adults, les activitats extraescolars a escoles gironines, i el Trofeu de Veterans de Catalunya, que se celebra a Vilobí d'Onyar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada