dimecres, 24 de novembre del 2010

INCREMENT SIGNIFICATIU DE SOCIS

Darrerament, sobretot després d'organitzar els Màsters de Catalunya de floret masculí i femení, hem notat un increment significatiu del nombre de socis.

El nostre club creix i s'afiança, gràcies sobretot a la feina ben feta i a l'organització del club. El SAO és propietat única i exclusivament dels seus socis. No és un negoci, sinó una entitat sense ànim de lucre.

El SAO, a més, s'ha preocupat en tot moment de cumplir tots els requisits administratius per dur a terme la seva tasca. Això l'ha dut a ser el primer i únic club federat de la demarcació de Girona. Aquí cap altre club, de moment, disposa dels beneficis de ser membre de la Federació Catalana d'Esgrima (gaudir de llicències federatives, l'assegurança de la FCE, etc). Esperem que en el futur s'hi afegegin altres clubs i puguem fer de l'esgrima gironina un referent a nivell nacional.

El SAO, a més, facilita als seus socis de forma gratuïta el material necessari per començar a practicar l'esgrima de forma segura i correcta. També facilitem l'adquisició de nou material aplicant als nostres socis el descompte del que gaudeix el club. Un vestit PBT de 350 newtons, per exemple, costa uns 145€ (i no pas 250€). Allstar ens ofereix al SAO un descompte del 4%, que nosaltres apliquem directament als socis que es compren material.

El club està renegociant ara la seva assegurança de Responsabilitat Civil, a fi que tots els socis estiguin coberts de la manera més ample possible.

El SAO també organitza demostracions i competicions per potenciar el nostre esport. I disposem ja d'un soci amb el títol d'àrbitre (la qual cosa ens permet fer l'aportació requerida d'arbitratge a les competicions a les que participem).

El proper 12 de desembre, set dels nostres socis participaran a les competicions de Lliga Catalana d'espasa masculina i femenina.

El SAO és un club relativament nou (desembre del 2008), però amb un futur molt prometedor. Us convidem a tots a fer-nos una visita i us farem una introducció al facinant món de l'esgrima.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada