diumenge, 19 de desembre del 2010

NOU MATERIAL PEL CLUB


Divendres passat vàrem recollir la darrera comanda de material efectuada pel club a fi d'augmentar i millorar la nostra oferta. Aquest dilluns, 20 de desembre, ja el podrem estrenar tot!

Es tracta d'una diana electrònica multifuncional, amb molts programes diferents, per tal de millorar la punteria i els reflexos. Així com dues equipacions infantils complertes (careta, jaqueta,pantaló, guant i espasa elèctrica). Ara els nostres socis més joves disposen del material adequat per poder tirar endollats.

Amb aquesta ampliació de material, ja disposem de 12 jocs d'espadettos i caretes, un marcador electrònic (prestat per la FCE), cinc pistes metàl·liques, 10 espases elèctriques d'adult (algunes cedides pel SAM) i dues infantils, 8 fils de cos, 9 caretes d'adult i dues d'infantils, un joc de pesos i galgues, un "braç d'ós" de mestre, 9 guants d'adult i 2 infantils, 10 jaquetes d'adult i tres d'infantils, 3 pantalons d'adult i dos d'infantils, una diana electrònica i material divers de reparació (cargols, puntes, etc).

El fet que la majoria dels nostres socis ja disposin del seu propi material fa que gairebétot el material del club es pugui posar a disposició de les activitats de promoció de l'esport, com ara els cursets d'iniciació o les activitats en escoles i casals. Avui dia, qualsevol persona pot començar a practicar l'esgrima a la Sala d'Armes de l'Onyar sense necessitat de fer cap despesa extra en material. Iniciar-se en l'esgrima mai havia estat tant fàcil!

També tenim les samarretes del Circuit Català per repartir, i els carnets de federats.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada