dijous, 20 de gener del 2011

PROPERS ESDEVENIMENTS

El proper dilluns, dia 24, farem la poule oficial del club del mes de gener. Aquesta poule és puntuable per al rànquing anual del SAO. Us hi esperem a tots!

El divendres 28 de gener, el SAO participarà a la Trobada Esportida Comarcal organitzada pel Consell de l'Esport de La Selva a Santa Coloma de Farners. Hi haurà més d'un miler alumnes de primària, i onze esports diferents (entre ells, l'esgrima, és clar). A més, hem arribat a un acord de col·laboració amb el Consell per tal de dur l'esgrima a les escoles de la comarca.

El proper dimarts, dia 1 de febrer, farem la sortida trimestral al SAM. Per als qui no hagueu vingut mai, es tracta d'anar a fer una classe a la Sala d'Armes de Montjuïc (SAM), de Barcelona, tirar amb gent nova, i després anar a sopar una hamburguesa a l'OK Sarrià, la millor hamburgueseria de Barcelona. Ens trobem al pavelló de Sant Dalmai cap a les 18h, distribuïm els cotxes, i tornem cap a quarts d'una de la nit.

I el dilluns 7 de febrer començarà el nou curs d'iniciació a l'esgrima. Ja ha contactat força gent interessada en rebre informació.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada