dimecres, 16 de març del 2011

EL SAO AL CIUTAT DE BARCELONA


Dos socis del nostre club vàren participar com a voluntaris al 35è Trofeu Internacional Ciutat de Barcelona d'espasa femenina que es va celebrar els passats 11, 12 i 13 de març a l'Institut Nacional d'Educació Física de Catalunya (INEFC) a Barcelona.

La Sophie Jullien era a megafonia, traduïnt i dient en francès els anuncis de la competició. Els anuncis es feien en català, anglès i francès, que és la llengua oficial de l'esgrima a nivell internacional. En Carles Fité s'encarregava de redactar els comunicats de premsa, actualitzar la informació al Twitter, fer d'intèrpret d'anglès i alemany, fer fotografies de l'esdeveniment i controlar la sala d'àrbitres.

La guanyadora del trofeu, la rumanesa Ana Branza, ens va signar un pòster de la competició que formarà part de la decoració del club.

TVC va enregistrar la competició i ho emetrà properament en diferit. Ja us avisarem de quan ho passaran i per quin canal (segurament serà per Esports 3). De moment, podeu veure el reportatge de 3 minuts fet per UFEC TV al següent link:
http://www.ufec.tv/index.php?federacions=22

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada