dimarts, 2 d’agost del 2011

SOPAR DE FINAL DE TEMPORADA













A finals de juliol, els socis del SAO acostumen a fer cada any un sopar de final de temporda. Això es va començar a fer perquè durant el mes d'agost la sala romania tancada, tot i que aquest any no serà així. En Rafa encara ens donarà classe fins que marxi de vacances... i quan ho faci, encara quedarem per tirar poules (un mes sense esgrima es pot fer molt llarg!)

Aquí teniu les fotos d'aquest sopar fet el dimecres 27, després de classe. La classe va consistir en una competició per equips, en la qual els socis s'havien dividit en dos equips, l'A i el B. La victòria va ser per l'equip B, per 80 a 74. Tot i que la Sophie estava especialment fina amb els tocats a la mà, i que en Ramon va utilitzar la seva famosa "rentadora", l'equip B va aguantar el tipus i va acabar enduent-se la victòria, amb "salts de la granota" d'en Llorenç inclosos. En Rafa va fer de comodí per ambdós equips en dues ocasions.

El sopar es va fer al nou restaurant Ca la Roser, de Salitja, i consistia en una entrada de pica-pica (amb pa amb tomàquet, embotits, calamars a la romana, escalivada i croquetes) de primer, i un segon a escollir.

Una bona manera d'acomiadar una temporada que ha estat excel·lent, i que ha vist com el SAO arribava a la vintena de socis, organitzava dos Màsters de Catalunya, consolidava el seu Trofeu de Veterans de Catalunya, i estrenava nova web.

Gràcies a tots i esperem que la propera temporada encara sigui millor. Bon estiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada