dimecres, 23 de novembre del 2011

XAVIER IGLESIAS, MILLOR EX DIRIGENT DE FEDERACIÓ 2011


L’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport va nomenar al Sr. Xavier Iglesias millor ex dirigent de Federació 2011 per la seva tasca a la Federació Catalana d’Esgrima. L’acte de lliurament de diplomes i distincions en la Nit del Dirigent de l’Esport, es va celebrar a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona.

El Jurat d’Elecció, d’acord amb les propostes rebudes, va escollir el millor Dirigent de Club, Dirigent de la Federació, Ex dirigent de Club, Ex dirigent de Federació, Dirigent Professional, així com la Ploma d’Or, el Micròfon d’Or i un Premi especial a les entitats que celebren el seu Centenari.

La Nit del Dirigent té l’objectiu de reivindicar la tasca dels professionals de l’esport. A la vegada, vol ser una empenta per continuar treballant amb fe, confiança, solidaritat i esperança. El President de l’Associació Pere Sust i SaL’Associació Catalana de Dirigents de l’Esport va nomenar al Sr. Xavier Iglesias millor ex dirigent de Federació 2011 per la seva tasca a la Federació Catalana d’Esgrima. L’acte de lliurament de diplomes i distincions en la Nit del Dirigent de l’Esport, es va celebrar a l’Hotel Avenida Palace de Barcelona.

Xavier Iglesias va ser president de la Federació Catalana d’Esgrima fins l’any passat, quan va ser rellevat del seu càrrec per Miquel Ojeda. Actualment, encara ocupa un lloc a la Junta Directiva com a vocal i és el Responsable de l’Escola Catalana d’Esgrima. A més, manté fort el vincle que sempre ha tingut amb l’esgrima com espasista.

(Noticia extreta de la web de la FCE)

En Xavi, mentre va ser President de la FCE, va ser soci d'honor del SAO amb el carnet nº 6, que va associat al càrrec. Des del SAO, volem agrair-li totes les coses que ha fet per la nostra entitat i per ajudar-nos a consolidar-nos com a club.

Moltes gràcies per la feina ben feta, i recorda que sempre seras benvingut a la nostra sala!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada