dissabte, 30 de juny del 2012

DARRERES NOTÍCIES

Abans de res, voldriem demanar disculpes per haver estat gairebé dos mesos sense publicar cap notícia. Han passat moltes coses però, per un excés de feina, no hem pogut mantenir el blog actualitzat.

En primer lloc, dir-vos que el III Trofeu Sala d'Armes de l'Onyar, de pre-veterans, va ser un èxit, amb 21 participants. Aquest cop, malauradament, cap dels trofeus es va quedar a casa... però n'estem molt orgullosos de la nostra competició. A la costellada posterior, que va acabar amb una sessió de mojitos, va surgir la interessant idea de crear la "Copa Mojito" (un tema que caldria anar treballant).

Durant aquesta primavera hem visitat deu escoles per fer-hi classes d'iniciació a l'esgrima, i l'acollida ha estat molt bona. Demanem disculpes a les dues escoles (de Girona i Olot) a les quals ens ha estat impossible anar. Les posarem les primeres de la llista de cara a la propera temporada.

L'equip del SAO a la Catalunya League ("Els Sis Magnífics") va quedar eliminat i no va poder entrar a la repesca. De totes maneres, ha estat el primer any, l'experiència ha estat molt bona, i segur que continuarem l'any que ve (que no pateixi la capitana). Volem donar les gràcies als equips que ens han vingut a visitar a casa nostra, al pavelló de Sant Dalmai.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada