dilluns, 25 de febrer del 2013

ESQUIADA DEL SAO


Ahir, diumenge 24 de febrer, tres intrèpids socis del SAO, desafiant les baixes temperatures, van anar a esquiar a La Masella.  La Sophie, en Ramon i en Carles van canviar per un dia les espases pels esquis. En Pablo, el quart membre del grup, no hi ha poder assistir a l'últim moment, deixant el quartet en un trio.  Però l'experiència va valdre la pena.

La intenció inicial era la d'anar a Vallter 2000.  Però després de llegir a mitges un rètol (només es va poder llegir "estació tan"), els membres del trio lalalà van especular sobre què volia dir el rètol.  Un va proposar "estació tan plena de neu que s'hi esquia molt bé"... però al final va prevaldre l'opinió de que el rètol deia "estació tancada" i es va decidir virar a estribor 180 graus sobre l'àncora i posar rumb cap a La Masella.

Tot i el fred, i la mica de vent (no gaire...excepte en alguns moments que ens empenyia cap enrera), el dia va ser molt assolejat i, el millor de tot, les pistes anaven gairebé buides.  I allò va ser un no parar de pujar i baixar, i tornar a pujar i tornar a baixar... fins que les cames feien figa.  Però l'intrèpid trio lalalà seguia pujant i baixant, fins que van tancar els remuntadors i es van haver de rendir davant l'evidència i tornar cap al cotxe.

De tornada a Girona, el grup va fer una parada tècnica a Ribes de Freser per pendre un tè calent, llegir el diari (i el nostre futur a les línies de les mans) i jugar al "ralet, ralet" (per més increïble que resulti, a França no coneixen aquest joc infantil).

L'experiència va ser molt divertida i provarem de tornar-la a repetir l'any que ve.  Però ara, tornem a les espases, i a la Catalunya League!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada