dijous, 18 d’abril del 2013

CELEBREM EL I TORNEIG DE SANT JORDI

Ahir, dimecres, enlloc d'anar a fer classe a la sala, com és habitual, vam quedar a Can Solà per fer una nova competició interna del SAO.  Es tracta del Primer Torneig Sant Jordi.  Inicialment, s'anava a dir Campionat de Primavera... però ens va agradar més l'altra opció.

Abans de la competició, vam preparar uns calçots, i els vam deixar a punt pel sopar.




Un cop a punt els calçots, ens vam canviar, i vam escalfar per preparar-nos per a la competició.

En primer lloc hi va haver una poule.  Com que erem sis, els dos primer classificats (Pablo i Ramon) van passar directes a semifinals, mentre que el tercer (Carles) va haver de tirar amb la sisena (Sophie) per entrar a semifinals, i el quart (Emilio) va tirar amb el cinquè (Jacobo).


Les semifinals van ser Pablo/Emilio, per una banda, i Ramon/Carles per l'altra.  D'aquí en va sortir una final entre en Pablo i en Carles.  Es dóna la curiositat que, a la poule, en Pablo havia guanyat a en Carles per V-0; la final, però, va ser una altra cosa.  En Carles es va acabar imposant per 15-10.

Un cop acabada la competició, ràpidament es va anar a sopar i vam fer via amb els calçots, la truita de patates d'en Jacobo i els vins i caves (i també aigua, no us penseu...) que van dur els altres.

Per acabar, vam gaudir d'uns deliciosos pastissos de fruita que va fer en Pablo.  Concretament, un de fruites del bosc, i un de fruites tropicals.  Tot plegat, per llepar-se els dits!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada