dijous, 2 de maig del 2013

TRIUNFAL FINAL DE POULE DE LA CATALUNYA LEAGUE

El nostre equip dels P-SAO's està que se surt!  Si la setmana passada, van aconseguir tres victòries de tres, aquesta setmana ho han tornat a fer!

El dimarts 30 van anar cinc dels nostres a competir a Reina Elisenda: la Nóra (reapareguda després d'una lesió al tormell), la Sophie, en Pablo, en Rafa i en Carles.  Van tirar la tornada contra els Electric Ones, i l'anada i la tornada contra les Masqueperras.  I se'n van sortir amb tres victòries.

Cal destacar que, si del SAO ja han sortir moviments d'esgrima mundialment famosos, com "el salt de la granota" d'en Llorenç, i "la rentadora" d'en Ramon, ara en Carles n'ha creat un de nou, que ha anomenat "la càrrega de la caballeria lleugera" (no sabem si pel que té de càrrega o pel que té de suicida) i ho va aplicar amb èxit durant els assalts.

Això deixa a l'equip molt ben classificat (direm la classificació quan l'actualitzin al web de la Federació), i és de suposar que els P-SAO's entraran a la Final Eight, que se celebrarà el 15 de juny.

Per celebrar-ho, es van anar a prendre unes clares, unes hamburgueses... i uns tès (que segur que estaven molt més bons que la resta del sopar).

Felicitats pels bons resultats!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada