dissabte, 8 de març del 2014

38è CIUTAT DE BARCELONA

Ahir, avui i demà (7,8 i 9 de març) se celebra la 38ena edició del Torneig Ciutat de Barcelona d'espasa femenina, que forma part del circuit de proves puntuables per a la Copa del Món.

El President del SAO, Carles Fité, com de costum, hi ha anat de voluntari, per a ajudar en diverses tasques, com ara arbitratge, videoarbitratge, muntatge o com a speaker, entre d'altres.

Allà s'ha trobat també amb l'Adrián, el tècnic del SAO, que havia vingut a visitar a amics seus cubans, i a la Nóra, que acompanyava a l'equip hongarès.

Precisament una hongaresa ha estat la guanyadora del Ciutat de Barcelona d'enguany. La tiradora Emese Szasz, amiga de la nostra sòcia Nóra, s'ha endut la victòria després d'arribar a la final en tercera posició.  Actualment, l'Emese és la número 3 del rànquing mundial.

En segon lloc ha quedat la russa Yana Zvererva.  I les terceres posicions les han ocupat la xinesa Xue Qin, i  la italiana Alberta Santucco.

En acabar, en Carles Fité li ha regalat a l'Emese la sudadera dels voluntaris de la Federació Catalana d'Esgrima, aquest any de color verd pistatxo, i que ha resultat ser molt atractiva per a les tiradores hongareses.  Com que no en quedaven més, en Carles li ha donat la seva a la guanyadora, i ella ha promés que farà el possible per visitar el nostre club aquesta setmana. També ens ha signat quatre pòsters, un d'ells dedicat al SAO.

Una de les novetats d'aquest any és que els videos que enregistren les càmeres de videoarbitratge es poden veure a internet en directe al web www.fencinglive.net. Demà es podrà veure la competició per equips.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada