dijous, 8 de maig del 2014

II TORNEIG SANT JORDI

Ahir, 7 de maig, es va celebrar al SAO el II Torneig Sant Jordi, només per a socis del club.

Hi vàren participar set membres, donat que hi vàren haver quatre baixes d'última hora.

En primer lloc, es va fer una poule per determinar la posició de cadascú a les directes.  El primer i la segona classificats, en Carles i la Sophie, vàren fer bons els pronòstics i vàren arribar tots dos a la final, que es va decidir per un ajustat 15-13 a favor del Carles.

El Torneig Sant Jordi es va començar a fer l'abril del 2013, i el guanyador s'endú, a més d'un diploma, una autèntica rosa de la varietat Papamelade dels jardins de Can Solà.  Això està inspirat en els Jocs Florals medievals a Catalunya, on el tercer classificat s'enduia una rosa de plata; el segon una rosa d'or; i el primer, una rosa de veritat, perque res pot superar la bellesa d'una autèntica rosa.

En Carles Fité ha guanyat les dues edicions, i serà el campió Sant Jordi fins a la propera edició, el 2015.

Al final, el nostre soci d'honor Narcís Bonet va retar al campió a un assalt a cinc tocats.  Es va arribar a un emocionant 4-4, però al final la victòria va caure del costat del campió.  "En Narcís m'ho ha posat difícil perquè és esquerrà, i per que no para de canviar-te la guàrdia", ha comentat en Carles, "però, amb un 4-4, la victòria se la podía endur qualsevol dels dos; al final, he tingut sort jo.  És el primer cop que aconsegueixo guanyar-lo", afirma en Carles... i, és que la veterania és un grau!

Després de la competició, Can Solà va convidar als participants a sopar pizza i pastís de poma a la casa de colònies.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada