divendres, 31 d’octubre del 2014

TORNA LA LLIGA CATALANA

El diumenge 26 d'octubre hi va haver la primera competició d'Espasa Masculina i Femenina Absoluta de la temporada 2014-15 a Reina Elisenda, a Barcelona.  Dos tiradors del SAO, en Josep Menchon i en Carles Fité hi varen participar.

Aquest any, s'ha modificat el sistema, amb una doble ronda de poule, per tal que la gent pugui tirar més assalts.  Els primers 16 classificats de la temporada anterior, tenen l'accés a la segona ronda garantit, mentre que de la primer només en passen 48.  Com que hi va haver 76 tiaradors masculins, es van classificar els primers 16, i els altres 60 van tirar 10 poules de 6. 

A en Josep li va tocar una poule difícil i va quedar en 50è lloc, a dos de la classificació.  En Carles va començar molt malament, amb dues derrotes, però es va refer amb tres victòries seguides, i va aconseguir classificar-se en 22è lloc.

La segona poule ja va ser una altra història.  Tornaven a ser 60 tiradors, i es van tornar a fer 10 poules de 6.  En Carles es va trobar amb un grup molt complicat (amb tiradors com Manzanares, Amoròs, etc...) i no va aconseguir cap victòria.  Aquest cop es va classificar el 52è i no va aconseguir passar a les directes.

De totes maneres, tots dos van fer un paper prou bo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada