dimarts, 25 de novembre del 2014

EL MÀSTER TORNA A TENIR SABOR IRLANDÈS

Per cinquè any consecutiu, el SAO ha organitzat un Màster de Catalunya d'esgrima (el primer va ser de floret masculí i floret femení, i els quatre següents han estat d'espasa masculina) a l'Espai Gironès, de Salt.  I per tercer cop, el guanyador ha estat en Grant Anderton (vagin per endavant les nostres felicitacions).

Com cada any, el SAO va començar a organitzar activitats i demostracions d'esgrima des de primera hora fins que, a les 16h, va arribar el moment de celebrar el Màster. 

Estem molt orgullosos de la nostra secció infantil, que va fer uns quants assalts de demostració per primer cop.  I ho varen fer tan bé, que esperem que repeteixin cada any!

Convé destacar l'actuació d'en Narcís, el nostre soci més veterà (amb 82 anys), que es va estar entrenant durant tres setmanes per poder fer un bon paper aquell dia... i ho va aconseguir.

També vàrem gaudir de la presència de TV Girona, que va entrevistar al nostre President, en Carles Fité, i al President de la Federació, en Miquel Ojeda, que també competia al Màster.

Però deixem que les imatges parlin per si soles sobre una jornada que va tornar a ser un èxit, malgrat que la data (1 de novembre) va fer que l'afluència de gent fos menor enguany.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada