divendres, 30 de gener del 2015

TORNA EL CIUTAT DE BARCELONA

Un cop més, i ja en van 39, s'ha celebrat el Trofeu Ciutat de Barcelona (d'espasa femenina des del 2005), prova que forma part del Campionat del Món.

La guanyadora individual d'enguany ha estat la xinesa Anqi Xu, que va guanyar la final a la italiana Mara Navarria, per 11-10, trencant el desempat en el minut de pròrroga en un assalt molt disputat.  La guanyadora ens va signar amablement un pòster del campionat.

Per equips, el trofeu va ser per a les tiradores sueques contra tot pronòstic.  L'Emma Samuelson va liderar amb força un equip que va arribar a la final contra les italianes, i a les quals va superar (incloent-hi l'actual Campional Mundial, Rossella Flamingo, qui no va poder superar a l'escandinava).  Podeu trobar més informació a la web de la FCE, www.esgrima.cat.

Com cada any, en Carles Fité hi va anar de voluntari els tres dies (divendres 23, dissabte 24 i diumenge 25).  A més, com a President del SAO, i en representació de l'esgrima gironina, va seure a la llotja d'autoritats durant les finals individual i per equips.

En definitiva, el Ciutat de Barcelona ha tornat a estar a l'alçada, no ha decebut en absolut, i s'hi ha pogut veure un altíssim nivell d'esgrima.  Aviat es podrà veure pel Canal 33.