dimarts, 19 d’abril del 2011

DARRERES NOTÍCIES

Aquest passat dissabte 16 hi va haver Lliga Catalana d'espasa masculina i femenina. El SAO hi va participar amb tres tiradors: en Ramon Llausàs, en Carles Fité i la Sophie Jullien. Val a dir que els resultats vàren ser força positius, amb dos dels tiradors arribant a les directes. El nivell del nostre club en aquesta competició va progressant a mesura que hi anem participant.

Vàrem aprofitar que la competició es feia a les instal·lacions de Reina Elisenda per comprar material a la botiga AllStar. En concret, a més del material personal, vàrem adquirir dues proteccions de plàstic rígides per a nens. D'aquesta manera, els nostres tiradors més joves estaran més protegits a l'hora de tirar elèctric.

Per acabar, ahir dilluns al vespre es va fer la poule oficial de club del mes d'abril. Hi vàren participar set socis i va estar força bé. Volem agrair a en Josep que portés unes cerveses per tal de recuperar líquids després de la suada (és important no deshidratar-se!).

Ara ja no hi haurà esgrima fins al proper dimecres 27, un cop passades les vacances de Setmana Santa. Quan tornem, hem de decidir quin dia farem la nostra visita trimestral als amics del SAM.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada