dimarts, 19 d’abril del 2011

NOU SOCI D'HONOR


Els socis de la Sala d'Armes de l'Onyar, reunits en assamblea, vàren decidir fer soci d'honor de la nostra entitat al Sr. Narcís Bonet i Puig.

El motiu d'aquesta decisió és que el Sr. Bonet és la persona amb el carnet més antic de la Federació Catalana d'Esgrima de qui tenim constància a la demarcació de Girona. El seu carnet, el número 29, data de l'any 1952. Això el converteix en història viva de l'esgrima gironina. El SAO, en ser el primer club federat a Girona (i, de moment, l'únic) i en tenir per objectiu el de la promoció del nostre esport en terres gironines, està orgullós, com a club, d'otornar-li la distinció de soci d'honor.

Voliem fer-li entrega del seu carnet de soci al final de l'entrega de premis del Trofeu de Veterans de Catalunya. Malauradament, en Narcís ja tenia compromisos familiars per aquella data i no hi podrà atendre. De totes maneres, volem agrair-li que ens visités tan bon punt se li va comunicar la notícia i ens ensenyés una mostra de fotografies, diplomes i material d'esgrima dels anys 50. Va ser molt interessant.

Gràcies, Narcís, i benvingut al club!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada