dimecres, 25 de maig del 2011

TROFEU DE VETERANS



Amb un cert retard per motius personals, us informo que el desenvolupament del 2on Trofeu de Veterans de Catalunya-Sala d'Armes de l'Onyar va anar força bé.

La data, però, va afectar la participació. El fet de fer-ho tant tard, amb una Setmana Santa tardana que va afectar la resta del calendari i va aglutinar competicions en dates properes al nostre trofeu, va fer que la participació baixés dels 25 tiradors de la primera edició als 17 d'aquesta segona. Però de tot s'aprèn, i l'any que ve organitzarem el 3er Trofeu de Veterans cap a mitjans o finals d'abril.

Cal destacar que en aquesta edició, la socia del SAO Sophie Jullien es va endur el Trofeu de primera classificada. Pel que fa al grup masculí, en Pablo va arribar a les semifinals, però el combat per la tercera i quarta plaça li va ser desfavorable i es va quedar a les portes d'obtenir el trofeu.

La presència de públic va superar de llarg la que hi va haver a la primera edició. Sembla ser que l'esgrima comença a despertar l'interès de la gent del municipi... i d'alguns forasters.

Després de la competició, hi va haver una costellada a Can Solà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada