divendres, 23 de març del 2012

DUEM L'ESGRIMA A L'ESCOLA VERNTALLAT, A LA VALL D'EN BAS



Al llarg de tota aquesta setmana, el SAO ha anat a l'Escola Verntallat a fer nou sessions d'introducció a l'esgrima per als alumnes de 3er, 4rt, 5è i 6è.

El fet de ser any olímpic i de cumplir-se 20 anys dels jocs de Barcelona, ha fet que enguany es disparés el nombre de demandes d'escoles per anar a fer-hi esgrima. Durant aquest mes de març en visitarem tres, a l'abril dues més, i al maig encara una altra.

Pel que fa als alumnes del Verntallat, han demostrat ser uns tiradors amb molt de potencial. S'han pres l'activitat molt seriosament i amb molta il·lusió. De fet, el nivell d'acceptació ha estat tan alt que el tema de l'esgrima s'ha convertit en "trending topic" al menjador de l'escola, i s'estudiarà la possibilitat d'oferir l'esgrima com a activitat extraescolar al centre.

Des d'aquí volem agrair a l'escola la bona acollida que hem rebut, i agraim especialment a l'Angi i l'Adela, mestres d'educació física, l'interès que han mostrat en tot moment pel nostre esport, i les fotos que ens han cedit per aquest article.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada