divendres, 30 de març del 2012

QUARTA TROBADA DE LA CATALUNYA LEAGUE


"Els 6 Magnífics" del SAO varen competir dimecres passat al SAM amb l'equip "The Guiris", a la Catalunya League.

De l'encontre, que es va perdre... però amb dignitat, cal destacar les acrobàcies a la pista fetes per en Ramon quan s'enfrontava a una contrincant romanesa, o els crits d'en Carles (aquest cop amb ball incorporat)quan feia algun tocat destacat.

L'encontre també va servir per que la Sophie recuperi la seva condició de francesa, i no pas alemanya (com se l'anomenava darrerament a la sala)degut a la comparació feta amb una de les guiris d'orígen germànic.

En Josep i en Pablo van ajudar a que el resultat no fós escandalós, tot i tirar amb un equip amb tres esquerrans, de nivells superiors als nostres (A i B, quan nosaltres som tots C). Val a dir que dues de les tiradores de "The Guiris" havien participat fa unes setmanes a la copa del món Ciutat de Barcelona. Vaja, que hi havia nivell i, tot i així, el SAO va plantar cara amb valentia.

Un cop acabat l'enfrontament, varem anar tots (inclús un dels tiradors de l'altre equip) a fer unes hamburgueses i unes clares a l'OK Sarrià. I, és que, recuperar forces és una part vital del nostre entrenament!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada