divendres, 15 de març del 2013

CONTINUA LA CATALUNYA LEAGUE

Aquest dilluns, l'equip dels P-SAO's va anar a Barcelona a competir en la Catalunya League contra els LSD (Los Subordinados de Dani).

A l'equip del SAO només li faltava la Nóra, que s'havia torçat un tormell (esperem que es recuperi aviat).  La resta vam fer el que vam poder contra un equip que en sabia molt d'esgrima, però no gaire de sumar (recordem que els equips han de sumar 6 punts... no 8 ó 9).

A l'anada vam perdre per 45-24 (anavem a perdre igual, però tampoc va ajudar gens que el nostre aeri fallés més que una escopeta de fira).  A la tornada hi va haver molta més emoció.  Després de posar-se dos cops per davant al marcador, els P-SAO's vam acabar perdent per un més ajustat 38-45.

Però la jornada va acabar molt bé, gràcies a les magnífiques chili-cheese-burguers que ens vam prendre a l'OK Sarrià (com no podia ser d'una altra manera).  L'Emili va debutar, tant a la Catalunya League, com a l'OK... i va fer un molt bon paper a ambdós llocs.

A la tornada, el President ens va deleitar amb un tour turístic per Barcelona, i una interessant ruta pel Vallès i La Selva que van fer les delícies de l'equip, especialment de la representació francesa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada