diumenge, 10 de març del 2013

TORNA EL CIUTAT DE BARCELONA

El Trofeu Ciutat de Barcelona, la prova del món d'espasa femenina amb més participació que hi ha, ha arribat a la seva 37a edició.

Enguany hi han participat 198 tiradores de 49 països diferents.  I la nostra entrenadora, la Cristina Raceu, ha estat una de les participants que ha pogut accedir a un lloc dins d'aquesta prestigiosa competició a nivell mundial.

Malauradament, la Cristina va tenir un mal dia i no va poder passar la poule inicial, a l'haver aconseguit només una victòris (tot i arribar als 4 tocats en tres dels altres assalts).

En Carles Fité, el nostre President, també hi va participar com a voluntari.  Divendres va estar ajudant als àrbitres a les pistes; i dissabte va fer els controls de material per a les directes.  La gran quantitat i qualitat del voluntariat per al Ciutat de Barcelona fan que aquesta competició funcioni realment bé.

La guanyador d'aquesta edició ha estat la tiradora russa Anna Sivkovagran.  Podeu llegir la noticia al següent enllaç del web de la FCE:
http://www.esgrima.cat/ca/component/content/article/139-noticies-2012-2013/653-anna-sivkovagran-vencedora-del-trofeu-internacional-ciutat-de-barcelona-desgrima

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada