divendres, 15 de març del 2013

L'HONGARESA TORNA A DONAR LA NOTA

Després d'una llarga temporada sense causar problemes, l'Escola Hongaresa de Girona va tornar a donar la nota diumenge passat durant la Jornada d'Esport Femení.

Aquesta "escola" a Girona és un club que no està federat, que no té cap mestre titulat que hi doni classes regularment (o, al menys, no el tenien l'any passat; enguany no ho sabem ja que tenim coses millors que fer que seguir-los la pista), i que, malauradament, dóna una mala imatge del nostre esport.  Alguns dels seus antics membres, per sort han pogut recuperar l'interès per l'esgrima al SAO; d'altres l'han perdut definitivament.

Fa tres anys, quan el SAO va organitzar el seu primer Màster de Catalunya a l'Espai Gironès, ja van pixar fora de test venint a trepitjar-nos la demostració i a repartir la seva propaganda a les portes del centre comercial.  Ara han volgut (sis dies abans de la jornada) afegir-s'hi... quan la resta d'entitats ja hi treballavem des del mes d'octubre.  Com que la Diputació no els va deixar participar, es van dedicar a pol·lular per l'espai de la Jornada repartint la seva propaganda (cosa que estava prohibida i ningú més va fer).  Però, el summum va arribar més tard quan van penjar al seu Facebook que... l'activitat d'esgrima l'havien organitzat ells!

N'hi ha per llogar-hi cadires!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada